Zakelijk jubileum organiseren in regio Rotterdam

Wil je een zakelijk jubileum organiseren in regio Rotterdam, Den Haag of Amsterdam, omdat jouw bedrijf een kroonjaar heeft bereikt of je het dienstverband van een medewerker wilt vieren? Een zakelijk jubileum wordt vaak gezien als een officiële gelegenheid, maar hoe vul je dat origineel in? Vanuit PK Events in Ter Aar hebben we veel ervaring met het organiseren van een zakelijk jubileum. Ongeacht de bedrijfsgrootte of locatie, als smaakmakers weten wij altijd de juiste sfeer neer te zetten. We zijn net een beetje creatiever en voegen een extra persoonlijk tintje toe. Chique zakelijk of juist informeel, de organisatie van een zakelijk jubileum kun je gerust in onze handen leggen.

Een zakelijk jubileum organiseren, waar begin je?

 

Het organiseren van een zakelijk jubileum ligt bij jou, maar waar begin je? Vanaf de beginfase waarin jij je nog aan het oriënteren bent, kun je ons inschakelen. Want hoe eerder wij betrokken zijn bij het organiseren van een bedrijfsfeest, hoe efficiënter de werkwijze en hoe beter het resultaat. In feite kun je op elke locatie een zakelijk jubileum organiseren en vieren. Binnen het eigen bedrijf of misschien willen jullie juist advies over externe locaties. Je wilt iets bijzonders neerzetten dat goed georganiseerd en origineel is. Met de juiste aankleding en styling, tot het meubilair, de catering en de muziek kunnen wij het jubileum tot in de puntjes verzorgen.

Schakel ons in voor een onvergetelijk jubileum

 

Als je ons jullie wensen laat weten, dan vertellen wij jullie graag hoe wij het zakelijk jubileum zullen organiseren. Dankzij onze expertise met het organiseren van events staan we graag voor bedrijven en particulieren klaar. Wil je liever hulp bij de organisatie van een bedrijfsborrel? Geen zorgen, dit doen we ook graag. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen of een offerte aan te vragen.